•  

  De ramenmaakmachines van de firma Weinig bieden bedrijven de grootste flexibiliteit. Het Weinig-gamma omvat verschillende klinkende namen, uitgegroeid tot echte klassiekers: het instapmodel Unicontrol 6, de succesvolle Unicontrol 11 en 12 en de volautomatische UC-Matic lijn met geïntegreerd boorstation. Met de Conturex biedt Weinig ook een totaaloplossing voor frezen en alle boorbewerkingen. De recent ontwikkelde Multirex rondt het programma af.

 •  

  Frezen en boren van alle gewenste kopse- en langsprofileringen, alsook alle boor- en freeswerken behoren tot de mogelijkheden. Conturex biedt compleetbewerking tot zes meter houtlengte. Uiteraard gebeurt de aan- en afvoer van de werkstukken bij de Conturex volautomatisch.

  PDF

 •  

  De Unicontrol 6 is een prijsgunstige compacte hoekopstelling voor het kops- en langsprofileren, alsook voor het omfrezen. De stukken worden automatisch doorgegeven naar het langsfreesgedeelte. Dit model beschikt over dezelfde performante sturing als de grotere modellen Unicontrol 11/12. Unicontrol 6 staat ook voor efficiënte eenmansbediening, snelle werktuigwissel en is leverbaar met een NC-gestuurde lengteaanslag, afkortzaag, en assen.

  PDF

 •  

  De Unicontrol 11/12 is een universele en performante hoekopstelling. Dankzij de modulaire opbouw is deze ramenmaakmachine geschikt voor het opnemen van een groot aantal verschillende werktuigsystemen. Het is ook mogelijk meerdere frees- en groefaggregaten voor totaalafwerking te integreren. De Unicontrol 11/12 staat voor effiënte eenmansbediening. Desgewenst wordt de machine met een inloopbuffer en een automatische invoer respectievelijk uitloopbuffer vervolledigd.

  PDF

 •  

  De Multirex is een bewerkingscentrum met balkentafel en vijf-as-technologie voor de totaalbewerking van massieve werkstukken voor de fabricatie van (ronde) raamsegmenten, deuren, veranda’s, enzovoort. Ook plaatmaterialen kunnen met de Multirex worden bewerkt. Opmerkelijk bij deze machine is het nieuwe spansysteem Variogrip, de automatische instelling van de balkentafel, evenals de laseraanduiding voor een optimale positionering van het werkstuk.

  PDF

 •  

   Automatische machine voor het lijmen en het inbrengen van drevels.

  Online aanstuurbaar.

Donkerstraat 23 | B-1750 Gaasbeek | T. +32 2 466 38 39

 info@smi.be | Privacyverklaring smi