Donkerstraat 23 | B-1750 Gaasbeek | T. +32 2 466 38 39 | F. +32 2 466 04 04 | info@smi.be

Kwaliteitsvolle en toegewijde service

SMI profileert zich als de specialist in en de verdeler van houtbewerkingmachines, maar verleent ook diensten als opleidingen en onderhoud.

De service van SMI staat op punt en is de garantie om uw productie te optimaliseren. Bedenk dat regelmatig onderhoud de levensduur van uw machine verlengt en stilstand voorkomt.

De SMI-klantendienst beschikt over een sterke infrastructuur. Toegewijde en ervaren experts, alsook een hoog opgeleid serviceteam staan steeds tot uw dienst.

SMI reageert heel snel, soepel en met kennis van zaken op service aanvragen en kan hierdoor de meest efficiënte oplossing bieden aan uiteenlopende problemen.

Ook voor het beantwoorden van al uw vragen kunt u uiteraard dagelijks op onze servicecompetentie rekenen.

Performante Teleservice

Teleservice biedt u de ideale ondersteuning op afstand. Als u onze Teleservice belt, kunnen wij u meteen helpen; elke werkdag bereikbaar van 8 tot 18 uur op het nummer 02.466.38.39. Op zaterdagvoormiddag (en in speciale gevallen) kunt u terecht op het mobiel nummer 0495.387.100

Wist u dat het mogelijk is vele storingen snel en efficiënt vanuit de fabriek op te lossen? Fabrieksspecialisten loggen via een beveiligde internetomgeving in op uw machine en kunnen u zonder veel tijdverlies verder helpen. Als het probleem niet van op afstand opgelost raakt, plannen wij een bezoek in. Wij kunnen ook nagaan of u wel met de meest actuele software werkt, want na een software-update beschikt u soms over een verbeterde of nieuwe functionaliteit.

Bel ons om na te gaan wat de mogelijkheden van teleservice zijn voor uw machinepark.

Levering zonder zorgen

Bij aankoop van een nieuwe machine of verhuis van een bestaande machine regelen wij, indien gewenst, alles voor u. Van planning, transport, montage, inbedrijfname tot opleiding van de bedieners.

Efficiënte levering van onderdelen

SMI besteedt de grootste aandacht aan de organisatie en de logistiek van te leveren onderdelen, zodat deze snel, volgens afspraak, en tegen de laagste transportkosten bij u worden geleverd. Het kan gaan om slijtageonderdelen, verbruiksartikelen of hulpmiddelen en accessoires.Ons advies: het tijdig vervangen van onderdelen vermindert de kans op stilstand, storingen en verhoogt de kwaliteit van uw productie.

 

Onderhoud op uw ritme

Regelmatig en zorgvuldig onderhoud verlengt de levensduur van uw machines en voorkomt vaak problemen.

SMI is de aangewezen partner voor het onderhoud van uw machines. De meeste houtbewerkingmachines zijn berekend op zeer intensief gebruik en het leveren van hoge kwaliteit. Met een jaarlijkse of halfjaarlijkse onderhoudsbeurt blijft uw machinepark in topconditie. Wij geven u hierover graag advies.

Onze ervaren, gespecialiseerde monteurs bezoeken u volgens afspraak om uw machines volledig na te zien en op hoog niveau te laten draaien. Bij gelegenheid worden ook eventuele vragen van uw bedieners voor een optimaal gebruik van uw machines beantwoord. Contacteer ons voor meer informatie.

 

Individuele opleiding en opfriscursussen

U wilt kunnen inspelen op de veranderingen in uw personeelbestand en productieproces? Stel, uw machinebediener gaat op pensioen, iemand verandert van afdeling, nog iemand anders wil nog maar 4/5 werken? Hoe kunt u bij al deze wijzigingen de goede werking van uw machines blijven verzekeren?

De SMI-specialisten bezoeken u graag om uw personeel een individuele opleiding en demonstratie te geven, helemaal afgestemd op uw productieproces. Wanneer het u past. Zo bent u zeker dat uw personeel alle mogelijkheden van de machines kent en de bewerkingen sneller en efficiënter worden uitgevoerd. Met constante topkwaliteit als gevolg.

Laat ons weten wat voor u belangrijk is.

Wij zorgen voor een aangepaste opleiding.

Graag informeren wij u ook over de fabriek-expertentraining. Onze leveranciers Weinig, S+S en Boere bieden een ruim aanbod fabrieksopleidingen, zowel op het gebied van machines, alsook van de bijbehorende softwareprogramma’s.

Uw Service Contactpersoon

Ulrik Roekens

T: +32 2 466 38 39

F: +32 2 466 04 04

info@smi.be